пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
01
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27

Концертна афіша

29
вересня
неділя
1600
початок
концерту
Future in Youth: одеські композитори – фестивалю

 Future in Youth:

одеські композитори – фестивалю

 
Велика зала
 
Програму веде: Анна Стоянова
 
Анна Стоянова. Echo-ing для флейти, альта та електроніки «наживо»
Назар Кравченко (флейта), Катерина Коршомна (альт) Анна Стоянова (електроніка)
 
Антон Кошелев. Квартет в 3 частинах Катерина Коршомна (скрипка), Ганна Кравченко (скрипка) Яків Іваніденко (альт), Михало Безчастнов (віолончель)
 
Олена Морозова. "Але про це не треба говорити" на сл. Ліни Костенко Наталія Горбулинська (сопрано), Олена Морозова (фортепіано)
 
Кристина Фільченкова. Lux et tenebras для скрипки та фортепіано Катерина Коршомна (скрипка), Христина Фільченкова (фортепіано)
 
Андрій Малініч. "Демонові далекого болю"на сл.Т. Білоусової Тетяна Білоусова (мецо-сопрано), Олександра Афанасьєва (фортепіано)
 
Марія Грабіна. Mgławica ("Туманність") для віолончелі та фортепіано Михайло Безчастнов (віолончель), Поліна Погожа (фортепіано)
 
Ганна Копійка. Flumine vitae на сл. В. Броневського для вокального квартету, віолончелі та перкусії Вокальний ансамбль «SPECTRUM»: Лідія Потолова, Катерина Перекліта, Крістіна Дяблова, Ганна Копійка
Художній керівник – заслужений працівник освіти України, професор Ірина Мазур
Катерина Сербіна (віолончель)
 
Альона Томльонова. Концертiно для контрабаса та симфонiчного оркестру (авторська транскрипція для контрабасу та фортепiaно) Олександр Шевчук (контрабас), Марина Перепелиця (фортепiaно)