пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
01
02
03
04
05
06
08
09
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29

Концертна афіша

всі концерти

Новини, події

Презентація YAMAHA

1 листопада в Малій залі Одеської національної музичної академії пройшла Презентація цифрових фортепіано YAMAHA від компанії “Ін-Джаз”, офіційного представника корпорації YAMAHA в Україні. Акція відбулась в рамках програми “Клавінова тест-драйв” за ініціативою ректора Одеської національної музичної академії імені А.В. Нежданової професора Олександра Леонідовича Олійника.

Компанія «In-Jazz», офіційний представник корпорації YAMAHA в Україні, вже другий рік поспіль надає можливість студентам та викладачам вищих та середніх учбових закладів України оцінити звучання та функціональні можливості цифрових фортепіано YAMAHA Clavinova. Наразі декілька  інструментів класичної серії CLP  безкоштовно надані Одеській національній музичній академії до кінця 2019 року.

Фахівець компанії “Ін-Джаз” Борис Якович Трегуб провів надзвичайно корисну презентацію, в ході якої були продемонстровані чудові музичні можливості нових інструментів та особливості їх застосування для занять піаністів, інструменталістів, вокалістів, концертмейстерів, в ансамблях, хорах та оркестрах. Викладачі та студенти були зацікавлені отриманою інформацією.

Нове покоління цифрових фортепіано Clavinova втілює понад 100 років досвіду компанії Yamaha в створенні роялів.

Yamaha Clavinova Classical Piano (скорочено CLP) - це сучасні цифрові фортепіано з душею концертного роялю, інструменти найвищого рівня як по дизайну, звучанню, так і за рівнем оснащення. Реалістичні відчуття і відгук у поєднанні з неймовірно насиченим звучанням кращих концертних роялів світу - Clavinova CLP 600-ї серії встановлюють нові стандарти якості для  цифрових фортепіано.