пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
12
13
14
16
17
18
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Концертна афіша

всі концерти

ЗМІ про нас

ЗМІ про нас. Чарівні звуки флейти як профілактика осінньо-зимової депресії

  В Одесі пенсіонери Приморського району — навчаються в «Університеті третього віку», відвідали концерт студентів класу флейти Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової.

  З анонсу. Виконавці: А. Зембович, Н. Кисельов, А. Мідляр, А. Сауленко, Д. Кан, Н. Купчанко, О. Васильєва, Ю. Юрчик. Викладач: кандидат мистецтвознавства, доцент Василь Дзисюк. Концертмейстер: лауреат міжнародних конкурсів Людмила Гавриленко.

  Музична терапія-це не тільки залучення до світу прекрасного за допомогою світу звуків, але і хороший метод профілактики депресій в осінні дні з нестійкою погодою. Легкі напади раптової смутку, перепад настрою, бажання заїсти негативні емоції – чи варто з цим боротися або краще сховатися під теплий пухнастий плед? Чи є немедикаментозні засоби, які пропише доктор життя, рекомендуючи взяти установку на активне довголіття?


  Слухачів «Університету третього віку» на заняттях «Абетка соціального здоров'я» дають прості рекомендації, як розумно організувати свій розпорядок дня, як зробити дозвілля в поважному віці корисним і приємним. Крім того, пенсіонери отримують інформаційну підтримку Про благодійні заходи, що проводяться в місті.

  — Ви, вибачте, неправильно сидите.
  — Як так?

  — Приберіть сумку, не закривайтеся нею як щитом. Розкрийте руки, ніби стоїте під літнім дощем або приймаєте сонячну ванну. Очі як Вам зручно, можна і прикрити. Отримуйте задоволення!

  Ось такий діалог я випадково підслухала на концерті в консерваторському залі. Тут же сама переставила сумку, розкрила руки, прикрила очі... Ви, знаєте, з концерту я вийшла зовсім іншою людиною, незважаючи на те, що за плечима був повний робочий день.

Мария ФЕТИСОВА

  

Перейти на сайт зі статтею