пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
02
04
06
07
09
10
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Концертна афіша

всі концерти

Вітання

  Щороку ми проводили День знань 1 вересня, але сучасні виклики часу диктують свої умови. Для цьогорічних першокурсників Свято та знайомство з адміністрацією відбудеться 7 вересня.

  З 1 вересня розпочинається новий навчальний рік у бакалаврів 2-4 курсу та у магістрантів 2 курсу. Заняття зі студентами першого курсу бакалаврату та першого курсу магістратури розпочнуться з 15 вересня.

  Протягом попереднього семестру ми разом опановували новітні методики дистанційного навчання. Так, було не легко, але спільними зусиллями ми змогли зберегти освітній процес, забезпечили реалізацію освітніх програм та виконання навчальних планів, успішно провели заліково-екзаменаційну сесію та державні екзамени.

  На превеликий жаль, на сьогоднішній день Україна все ще знаходиться під карантинними обмеженнями, які спричинені дією коронавірусу COVID-19. Одеса знаходиться в так званій «жовтій зоні», тому згідно чинного законодавства ми розпочнемо заняття зі студентами у «змішаному» форматі. На вимогу Постанови Головного державного санітарного лікаря від 22.08.2020 №50 створені умови для безпечного навчання та викладання. Інформуємо Вас про необхідність суворого дотримання карантинних вимог: масковий режим в коридорах академії, соціальна дистанція не менше, ніж 1,5 метри, дезінфекція рук, регулярне провітрювання приміщень. При найменшій підозрі на COVID-19 Ви зобов’язані негайно повідомити керівництво академії. Для студентів, які проживають у гуртожитку, обладнані спеціальні кімнати в ізоляторі. Наше головне завдання – збереження здоров’я усіх учасників освітнього процесу та обслуговуючого персоналу.

  Для студентів першого курсу лекції із дисциплін загального курсу плануються проводитися в УСОТ «Романтика» на свіжому повітрі за умови сприятливих погодних обставин.

  На превеликий жаль, більшість групових лекційних занять доведеться перенести у дистанційну форму. Планується використовувати технологій GOOGLE середовища та ZOOM. Індивідуальні заняття будуть проводитися в стінах академії. Репетиції оркестрів та хору будуть відбуватися по групах.

 

  Інформування щодо змін в організації освітнього процесу відбуватиметься через офіційний сайт, через студентську спільноту у Facebook, через Viber групи та Telegram канали.

  Шановні студенти, просимо Вас ознайомитися із електронним розкладом занять на вересень, який знаходить на офіційному сайті та актуалізувати свої дані в деканаті – номери мобільних телефонів, електронні адреси для покращення комунікацій. З нового навчального семестру Ви матимете вільний доступ до Wi-Fi в аудиторіях академії.

  Для викладачів підготовлені акаунти ZOOM з можливістю безперервного проведення якісних лекцій. Викладачі, які проводитимуть онлайн лекції в академії будуть забезпечені необхідною оргтехнікою.

  Ми завжди відкриті до отримання нових знань, нового досвіду, зокрема опанування технологій дистанційного навчання. Проте ми щиро віримо, що вже скоро ми зможемо повернутися до звичного живого викладання і навчання.

 

 

Бережіть себе, і все в нас буде добре!

  

З повагою, ректор ОНМА імені А.В. Нежданової,

Народний артист України, професор, кандидат мистецтвознавства

ОЛІЙНИК ОЛЕКСАНДР ЛЕОНІДОВИЧ