пн
вт
ср
чт
пт
сб
вс
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
14
17
18
19
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Концертная афиша

все концерты

Новости, события

Программа академической мобильности Эразмус +

Cultural Change Makers - Virtual Mobility ERASMUS+


Студенти Одеської національної музичної академії імені А.В.Нежданової стали учасниками програми академічної мобільності Еразмус+. Складна світова ситуація, що пов’язана із COVID-19, вплинула на формат тренінгу і він зараз відбувається у віртуальному просторі. Перший етап проекту відбувається з 09.03.2021 по 19.03.2021 на платформі ZOOM. Закінчення проекту заплановано восени 2021 проведенням конференції та фестивалю у м. Кишинів (Молдова).
До участі у проекті ЕРАЗМУС+ долучилися студенти Ірина Стоянова (2 курс, кафедра спеціального ф-но) та Микола Самсонов (3 курс, кафедра народних інструментів).
Програма “Cultural Change Makers” (“Агенти культурних змін”) поєднує молодь із Угорщини, Румунії, Італії, Франції, Македонії, Молдови, України, Вірменії та Азербайджану. Кожного дня протягом чотирьох годин учасники відвідують тренінги, виконують завдання у проектних групах. Спілкування відбувається виключно англійською мовою, що відбиває загальною мету проекту:
- навчання молоді та молодіжних лідерів здатності примножувати права людини в молодіжній галузі, акцентуючи увагу на культурному різноманітті та взаємодії між європейськими країнами;
- підвищувати розуміння культурного різноманіття Європи;
- зосередитись на пріоритетної повазі культурного різноманіття та взаємодії спільнот у всій Європі та ще більше розширити культурний простір;
- побудувати мережу серед країн ЄС з молодіжними лідерами та молодіжними працівниками, які створюють та реалізують молодіжні проекти, наголошуючи на підтримку культури на місцевому та регіональному рівні, та співпрацюючи на міжнародному рівні.
По завершенню проекту учасники отримають Youthpass Certificate Erasmus+.